Wie is Grooney Pyro Effects?

Jaarlijks verzorgen wij vuurwerk & Special Fx voor de meest uiteenlopende evenementen. Grote kans dat u al eens eerder kennis heeft gemaakt met ons werk. Uw evenement moet onvergetelijk zijn! Met ruim 25 jaar ervaring in vuurwerk en special FX zijn wij dé partij die daarvoor zorgt. Wij koppelen expertise, productkennis en constante innovatie aan passie, creativiteit, fantasie en toewijding. In alles wat we doen staat veiligheid altijd voorop.

Wat doet Grooney Pyro Effects?

Wij maken een mooi evenement nóg mooier en indrukwekkender! Daarvoor hebben we alles in huis: vuurwerk voor binnen en buiten, vlammen, Co2-effecten, confetti, streamers, bubbels, rook en veel meer. De effecten zijn talrijk, de toepassingen (bijna) oneindig. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde vergunningen en verzekeringen. Daarnaast werken wij uitsluitend met gecertificeerde medewerkers, hoogwaardige producten en altijd volgens de geldende veiligheidsregels.

Waar werkt Grooney Pyro Effects?

Overal waar u herinneringen wilt creëren die uw bezoekers nog lang bij zullen blijven!
Van showroom tot concertzaal en van productpresentatie tot dance evenement, wij zorgen op elke plek voor vuurwerk en special FX.

Waarom Grooney Pyro Effects?

Onze werkwijze is net even anders dan u gewend bent. Met een achtergrond vanuit de theater en muziek wereld benaderen wij het design van vuurwerkshows en FX op een manier welke bij veel opdrachtgevers goed in de smaak valt.

Vuurwerk is emotie! De ene keer subtiel, de andere keer adembenemend groots. Elk evenement is uniek en verdient daarom het allerbeste. Geen doorsnee effecten, maar uitgekiende toepassingen die perfect passen in uw productie. Daarmee lokken we reacties uit en maken we emoties los bij uw bezoekers. We laten onze referenties graag voor zich spreken!

Element

Become a Member


Continue